Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Misschien is uw vraag hier al beantwoord! Zo niet, vraag dan maar raak op het forum!
De vragen zijn gesorteerd per doelgroep.

Docenten

Hiervoor hebben wij een apart deel van de site ingericht, hierop staan tal van opdrachten met ondersteunend beeldmateriaal Klik hier.

Bedenk van tevoren welk onderdeel van de les het beste staand gedaan kan worden. Probeer dat eens uit en ga daarna aan de slag met de opdrachten die je kunt vinden op de goodpractice pagina!

Ga beginnen met de klassen waar het makkelijker gaat. Wellicht ontdek je een werkvorm die ook in de drukke klas kan werken. Kijk bijvoorbeeld eens op de goodpractice pagina voor inspiratie!

Wat goed dat je enthousiast bent! Zoek een collega die ook enthousiast is. Zorg dat het op de agenda komt van je eigen vergadering, team Gezonde School of facilitair. Maak een team en begin met informeren en communiceren binnen de school. Kijk voor meer informatie verder op de goodpractice pagina!

Leerlingen

Misschien doe je dit al, door even naar het toilet of naar de afvalbak te gaan. Vraag of je even staand mag overleggen, werken of oefenen na de uitleg. Begin bij de enthousiaste docenten met je vraag. Verwijs docenten eens naar deze site om ze te overtuigen!

Zoek een medeleerling die ook enthousiast is! Zorg dat het op de agenda komt van de Leerlingenraad en het team Gezonde School. Maak een team en ga communiceren om meer leerlingen/docenten enthousiast te maken. Kijk eens bij de documenten op de goodpractice pagina!

Scholen

Begin met een paar enthousiaste docenten. Maak een team van docenten, OOP, leerlingen en directie. Zorg dat het op de agenda komt bij de teams en afdelingen. Begin met informeren en communiceren om meer draagvlak te creƫren binnen school. Zie de documenten op de goodpractice pagina!

Zoek een bedrijf in je omgeving die wat dynamisch meubilair wil leveren om te proberen. Vraag daarna naar de ervaringen en wensen. Zet elk jaar wat op de begroting voor de personeelskamers, werkruimtes, kantine en mediatheek.

Bedrijven

Zorg dat je met het juiste en enthousiaste team in contact komt. Vraag of je een paar maanden wat meubilair mag neerzetten in de personeelskamer om te proberen. Zorg dat er tegelijkertijd gecommuniceerd wordt over dit thema.